KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek
Főoldal / Hírek / Szezonnyitás – Indul a vitorlás évad!

Szezonnyitás – Indul a vitorlás évad!

Szezonnyitás – Indul a vitorlás évad!

A tavasz visszavonhatatlanul megérkezett, elkészült a 2017. évi versenynaptár, mindenki már lázasan tervezgeti az idei évet.

2017-ben is számos versenynek ad otthon a Kenese Marina-Port. A szezon első eseménye, a négy fordulós One Desing Trophy első állomása, a Kenesei Szezonnyitó május 6-án és 7-én, ahol a hagyományokhoz híven a 2016. évi versenysorozat díjátadója is zajlik egyben. Május végén és június elején az autós és pénzügyi szakemberek szállhatnak vízre a Gépjármű Regattán, valamint a Generali Biztosítási és Bankár Kupán. A Pharma Kupa és Doktor Regatta júniusban várja az orvosokat. A hagyományörző és egyben legnépesebb verseny, az Alkotmány Kupa – Old Timer Tabu Kupa pedig augusztusban zajlik majd. Ősszel az Infokomm Kupa és végül pedig az Őszi Regatta zárja a sort. Az Őszi Regattan idén is bekerült a YS Trophy állomásai közé és a tervek szerint ez lesz a 10. fordulója a versenysorozatnak. Jó szelet!

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.