KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek
Főoldal / Hírek / Az ország legjobb hajói egy helyen

Az ország legjobb hajói egy helyen

Az ország legjobb hajói egy helyen

Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása nyitja meg kapuit szeptember 1. és 3. között!

Több mint 50 hajó, a Magyar hajózási piac színe java ott lesz szeptember 1. és 3. között a Balatoni Hajókiállításon, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben! Elegáns külföldi és hazai gyártású vitorlás hajókkal, menő motorcsónakokkal, elektromos yachtokkal, szárnyaló katamarán bemutatóval várja a hajózás szerelmeseit Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása!

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, a Kenese Marina-Port, immáron 21. alkalommal ad otthont a Balatoni Hajókiállításnak. A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. Itt ugyanis megtalálható lesz az elektromos meghajtású és motorcsónakoktól kezdve a 40 láb fölötti vitorlás hajókon át a Kékszalag győztes Festipay katamaránig minden!

Több mint 50 a hajózáshoz köthető céggel, szervezettel találkozhatnak a látogatók, akik elhozzák portékájuk színe-javát. Természetesen ezek közül a hajók lesznek a középpontban: a kikötőben több mint félszáz hajó várja majd parton és vízen, hogy a látogatók közelebbről is felfedezzék őket. Többen kedvezményekkel, szezon végi, vagy éppen már a következő szezon eleji akciókkal is készülnek a kiállítás látogatóinak! Az itthon is egyre nagyobb teret hódító motoros és elektromos hajók is megjelennek a kiállításon parton és vízen egyaránt. Emellett a vízi élethez kapcsolódó termékek és szolgáltatások is megjelennek: műszerek, vitorlás ruházat, cipők, és hajós tematikájú ékszerek is várják a hajózás szerelmeseit.

Az idei év újdonsága, hogy szakmai programmal, érdekes, kötetlen hajós beszélgetésekkel is készülnek a közönség számára. A Volvo Autó Hungária támogatásával megrendezett Volvo Kávészünet, minden nap 15 órakor, hajós beszélgetésekkel várja az érdeklődőket a kiállítás bárjában – vitorlázó olimpikonok friss élménybeszámolóit hallhatják, megtudhatják, hogyan érdemes igényeiknek megfelelő hajót választani, vagy éppen azt, hogyan vitorlázzanak saját hajó nélkül itthon és az Adrián. Szombaton a motoros hajók kapcsán Sebestyén Balázs is mesél hajós élményeiről, és ad pár hasznos tippet ahhoz is, mire figyeljünk, ha motoros hajót szeretnénk vásárolni. Minden nap izgalmas vízi bemutatók is lesznek: repülő katamaránok és elektromos motorral meghajtott deszkák szolgáltatnak látványosságot az érdeklődőknek.

Ott a helye minden a hajózás iránt érdeklődőnek szeptember első hétvégéjén, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben!

További információ: www.balatonihajokiallitas.hu
Facebook: https://www.facebook.com/balatonihajokiallitas

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.