KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek
Főoldal / Hírek / Az ország legjobb hajói egy helyen

Az ország legjobb hajói egy helyen

Az ország legjobb hajói egy helyen

Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása nyitja meg kapuit szeptember 2-án!

Több mint 50 hajó, a Magyar hajózási piac színe java ott lesz szeptember 2. és 4. között a Balatoni Hajókiállításon, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben! Elegáns külföldi és hazai gyártású vitorlás hajókkal, menő motorcsónakokkal, elektromos yachtokkal, szárnyaló katamarán bemutatóval várja a hajózás szerelmeseit Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása!

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, a Kenese Marina-Port, immáron 21. alkalommal ad otthont a Balatoni Hajókiállításnak. A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva. Itt ugyanis megtalálható lesz az elektromos meghajtású és motorcsónakoktól kezdve a 40 láb fölötti vitorlás hajókon át a Kékszalag győztes Festipay katamaránig minden!

Több mint 50 a hajózáshoz köthető céggel, szervezettel találkozhatnak a látogatók, akik elhozzák portékájuk színe-javát. Természetesen ezek közül a hajók lesznek a középpontban: a kikötőben több mint félszáz hajó várja majd parton és vízen, hogy a látogatók közelebbről is felfedezzék őket. Többen kedvezményekkel, szezon végi, vagy éppen már a következő szezon eleji akciókkal is készülnek a kiállítás látogatóinak! Az itthon is egyre nagyobb teret hódító motoros és elektromos hajók is megjelennek a kiállításon parton és vízen egyaránt. Emellett a vízi élethez kapcsolódó termékek és szolgáltatások is megjelennek: műszerek, vitorlás ruházat, cipők, és hajós tematikájú ékszerek is várják a hajózás szerelmeseit.

Az idei év újdonsága, hogy szakmai programmal, érdekes, kötetlen hajós beszélgetésekkel is készülnek a közönség számára. A Volvo Autó Hungária támogatásával megrendezett Volvo Kávészünet, minden nap 15 órakor, hajós beszélgetésekkel várja az érdeklődőket a kiállítás bárjában – vitorlázó olimpikonok friss élménybeszámolóit hallhatják, megtudhatják, hogyan érdemes igényeiknek megfelelő hajót választani, vagy éppen azt, hogyan vitorlázzanak saját hajó nélkül itthon és az Adrián. Szombaton a motoros hajók kapcsán Sebestyén Balázs is mesél hajós élményeiről, és ad pár hasznos tippet ahhoz is, mire figyeljünk, ha motoros hajót szeretnénk vásárolni. Minden nap izgalmas vízi bemutatók is lesznek: repülő katamaránok és elektromos motorral meghajtott deszkák szolgáltatnak látványosságot az érdeklődőknek.

Ott a helye minden a hajózás iránt érdeklődőnek szeptember első hétvégéjén, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben!

További információ: www.balatonihajokiallitas.hu
Facebook: https://www.facebook.com/balatonihajokiallitas

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.