KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Vitorlás kikötő

A Kenese Marina-Port

a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, csupán egy órára Budapesttől.

A Kenese Marina-Port 2017-től egy többlépcsős megújuláson ment keresztül, melynek során minden mólószárat korszerűsítettünk. Ezáltal korszerűbb elektromos hálózattal és nagyobb hajóhelyek kialakításával tettük még kényelmesebbé környezetünket!

Kialakításának köszönhetően a kikötő minden szélirány esetén védett helyet biztosít a hajóknak. 

A kikötő területén Wi-Fi szolgáltatás vehető igénybe. Kulturált szociális helyiségek, fürdő, WC, mosókonyha és hajóskonyha, valamint társalgó és bár várja a hajósokat. A balatoni vitorlás kikötő saját üzemanyag kúttal, daruval és zárt parkolóval rendelkezik. Gyermek és felnőtt vitorlás oktatás, hajós szaküzlet, és élelmiszerbolt egészíti ki a szolgáltatások sorát. Szakképzett, a balatoni vitorlázás és hajózás rejtelmeiben jártas üzemeltető és szervíz csapat biztosítja a gondtalan, problémamentes, aktív pihenést.

Kikötő 4 csillagos szolgáltatásokkal

Kikötőnk bérlői igénybe vehetik a Hotel Marina-Port 4 csillagos szálloda szolgáltatásait is. Így wellnessrészleg, szaunaszeánszok, beltéri medence, valamint fitneszterem, tenisz, strandröplabda- és focipálya, illetve biciklikölcsönzés is rendelkezésükre áll. A kikötőt rendezett park veszi körül, a Balaton partján strand várja vendégeinket nyugágyakkal és bárral. Éhségüket csillapíthatják a hotel éttermében, a grillteraszon vagy a kikötői bárban, de szabadtéri sütési, főzési lehetőség is van.

Családbarát kikötő

A legkisebb vendégeinket játszótér, trambulin, homokozó és miniautó kölcsönző várja, de a beltéri medencében, babapancsolóban és a játszóházban is garantált lesz a szórakozás.

A kikötőben működő Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület keretében a versenyezni vágyók is megtalálják helyüket. Az egyesület az egész szezon során rendszeresen szervez vitorlás regattákat.

Bérlési lehetőségekről információt kérhet telefonon (+36 88 481 453) vagy emailben: kikoto@yacht.hu

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.