KIKÖTŐHELY

bérlés

Foglalja le kikötőhelyét a Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Felnőtt oktatás

Szerezzen hajóvezetői jogosítványt

vagy fejlessze, frissítse fel meglévő tudását a Litkey Vitorlásiskolában!

A tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas szakmai vezetésével működő Litkey Vitorlásiskolában felkészült oktatóktól sajátíthatja el a vitorlázás elméleti és gyakorlati tudnivalóit.A szakmai felkészültségünk alapján összeállított és az elmúlt években bizonyítottan sikeres egyedi tanterv alapján, tapasztalt és jól képzett oktatóktól tanulhatja meg a vízi közlekedés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által jóváhagyott tanfolyamainkon megtanulhatja a vitorlázás elméletét, első gyakorlati lépéseit és megszerezheti hajóvezetői jogosítványát, vagy gyakorolhatja és fejlesztheti a már megszerzett, de esetleg megkopott ismereteit, tudását. A gyakorlati oktatásokat kiválóan karbantartott, jól felszerelt, biztonságos és oktatásra különösen alkalmas hajókkal tartjuk.

Akkreditált képzés

A „Kedvtelési célú vitorlás kishajó vezetői képesítéssel” Európa belvízein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás kishajó vezethető.
A tanfolyamok többnyire 2×3 vagy 3×2 nap időtartamban, 9-18 óra között zajlanak. Az elméleti és gyakorlati órák a mindenkori időjárási körülmények figyelembe vételével kerülnek megtartásra.

Gyakorló és fejlesztő képzés

A tanfolyamok többnyire hétvégén, 2×2 nap időtartamban zajlanak. A képzés tematikája a résztvevők tudásszintjének felmérése után kerül kialakításra és lehetőségek szerint maximálisan figyelembe veszi a résztvevők egyedi igényeit. Egyéni képzési szolgáltatásunk – melyet akár Ön a saját hajóján is igénybe vehet – időbeosztása és tematikája teljes körűen alkalmazkodik az Ön igényeihez.

Az oktatásokat és a vizsgákat a Balaton egyik legszebb és legjobban felszerelt kikötő- és szállodakomplexumában, a balatonkenesei Kenese Marina-Portban tartjuk, ahol ideális körülmények állnak rendelkezésre mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésre. Igény esetén a tanfolyamokon résztvevők számára kedvezményes bentlakást és teljes ellátást is tudunk biztosítani.

Időpontok és jelentkezés

További információk

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.