KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Rólunk / Sportegyesület

vse005

Szeretettel várunk a jövőben is

minden versenyzőt és túravitorlázót a Kenese Marina-Port Vízisport Egyesületben!

A Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület évente számos rendezvényt és versenyt rendez a verseny és túravitorlázók számára egyaránt. A rendezvények színvonalasak a térség vitorlás- és társasági életének meghatározó eseményei, versenyzési lehetőséget és találkozót biztosítva a sportág iránt érdeklődőknek.

A Kenese Marina-Port évek óta számos hagyományőrző versenynek, ill. rendezvénynek ad otthont. One Design Trophy, Old Timer Tabu Kupa, Alkotmány Kupa, YSTrophy, Generáli Bankár és Biztosítási Kupa, Gépjármű Regatta, Pharma Kupa és Doktor Regatta, Infokomm Kupa, Balaton Boat Show.

A klub versenyzői között számos olimpikon és magyar bajnok is van.

A Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület különös hangsúlyt helyez az utánpótlás nevelésre. A vitorlásiskolában és a nyári vitorlástáborokban a szörftől a vitorlásig, az OP-tól a Liberáig, 6 és 66 év között, 5 tudásszinten, 3 korcsoportban mindenki megtalálja a habitusának és tudásszintjének megfelelő tábort, tanfolyamot, hajótípust. Versenyzőinknek egész évben rendszeresen tartunk szárazföldi és vízi alapozó edzéseket, edzőtáborokat.

Kapcsolat

Litkey Farkas elnök
E-mail: farkas@litkeysailing.hu

Dávid Júlia alelnök
kommunikációs és versenyigazgató
E-mail: david.julia@sailforyou.hu
Mobil: + 36 20 9160504

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.