KIKÖTŐHELY

bérlés

Foglalja le kikötőhelyét a Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Rólunk / Sportegyesület

Szeretettel várunk a jövőben is

minden versenyzőt és túravitorlázót a Kenese Marina-Port Vízisport Egyesületben!

A Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület évente számos rendezvényt és versenyt rendez a verseny és túravitorlázók számára egyaránt. A rendezvények színvonalasak a térség vitorlás- és társasági életének meghatározó eseményei, versenyzési lehetőséget és találkozót biztosítva a sportág iránt érdeklődőknek.

2017-ben is helyet kaptak a versenynaptárunkban a hagyományos és egyben népszerű versenyeink – Kenesei Szezonnyitó, amely a nagy sikerű One Design Trophy első állomása, a Generali Biztosítási és Bankár Kupa, az Őszi Regatta YS Trophy, és a legnépesebb versenyünk az Alkotmány Kupa, amelynek keretein belül zajlik a tradicionális fahajók versengése az Old Timer Kupa és a kikötői háziverseny is.

Reméljük az idén is egyre több vitorlázó választja a Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület versenyeit!
Jó szelet és sikeres 2017-es versenyévadot kívánunk!

A Kenese Marina-Port évek óta számos hagyományőrző versenynek, ill. rendezvénynek ad otthont. Generáli Bankár és Biztosítási Kupa, Gépjármű Regatta, Pharma Kupa és Doktor Regatta, Infokomm Kupa, Balatoni Hajókiállítás.

A klub versenyzői között számos olimpikon és magyar bajnok is van.

A Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület különös hangsúlyt helyez az utánpótlás nevelésre. A vitorlásiskolában és a nyári vitorlástáborokban a szörftől a vitorlásig, az OP-tól a Liberáig, 6 és 66 év között, 5 tudásszinten, 3 korcsoportban mindenki megtalálja a habitusának és tudásszintjének megfelelő tábort, tanfolyamot, hajótípust. Versenyzőinknek egész évben rendszeresen tartunk szárazföldi és vízi alapozó edzéseket, edzőtáborokat.

Kapcsolat

Litkey Farkas elnök
E-mail: farkas@litkeysailing.hu

Dávid Júlia alelnök
kommunikációs és versenyigazgató
E-mail: davidj@yacht.hu
Mobil: 06 30 916 0504

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.