KIKÖTŐHELY

bérlésVitorlás kikötő

Érdeklődjön kikötőhelyért
a Balaton legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Gyermektábor

litkey_galeria-4_1

Gyermek- és ifjúsági vizitábor Balatonkenesén

A tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas szakmai vezetésével működő Litkey Vitorlásiskola várja a 8-18 éves, vitorlázás, táborozás iránt érdeklődő lányokat és fiúkat.

Miért éppen a vitorlázás, a vizisportok?

Élménygazdag, aktív pihenés, kellemes kikapcsolódás. A gyerekek egészséges környezetben, szakszerű felügyelet mellett töltik a nyári szünidő egy részét, belekóstolnak egy csodálatos életmódba.

A vitorlástábor egy biztonságos, tartalmas időtöltés, nagyon sok vitorlázással, napfénnyel, strandolással, sok vidámsággal, új barátokkal és élményekkel.

A Balaton egyik legszebb és legjobban felszerelt kikötő- és szállodakomplexumában a gyerekek egyrészt felejthetetlen nyári élményeket szerezhetnek, másrészt biztonságos körülmények között, kiváló szakemberektől sajátíthatják el a vitorlázás első lépéseit vagy fejleszthetik az előző években már megszerzett ismereteiket.

A gyakorlati foglalkozásokon Optimist, Sikló és Laser típusú hajókkal vitorláznak a gyerekek, időjárástól függően akár napi 5-6 órát. A vízen töltött idő alatt a mentőmellény mindenki számára kötelező ás az edző a vízen töltött teljes időtartam alatt motoros kishajóval kíséri és irányítja a gyerekeket. A biztonsági előírásoknak megfelelő mentőmellényeket biztosítjuk, illetve saját mentőmellény is használható.

A táborban a vitorlázás mellett egyéb programlehetőségek, csoportos foglalkozások, fakultatív programok színesítik a tábort, mint például: evezős versenyek, strandolás, uszoda, strandröplabda, foci, asztalitenisz, ötletes csapatprogramok, tréfás-játékos vetélkedők, szalonnasütés, gyalogtúra.

A Litkey Vitorlásiskola helyszíne a balatonkenesei Marina-Port kikötő- és szállodakomplexum közvetlen vízparti, zárt, őrzött területe. A gyerekek akár bentlakással, akár napközis rendszerben is részt vehetnek a Vitorlásiskola foglalkozásain. A bentlakásos résztvevők a kikötő területén, a Kenese Marina-Port Yacht Club*** épületében, 2-4 ágyas szobákban, apartmanokban kerülnek elhelyezésre.

Az étkezéseket a Hotel Marina-Port**** étterme biztosítja.

Időpontok és jelentkezés

További információk

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.