KIKÖTŐHELY

bérlés

Foglalja le kikötőhelyét a Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében!

Részletek

Balatoni hajózás oktatás

Hajóvezetői tanfolyam, bevezetés a balatoni hajózás rejtelmeibe

A balatoni hajóvezetői tanfolyam résztvevői megtanulják a balatoni hajózás elsajátításához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat, elsajátítják a biztonságos balatoni vitorlás hajóvezetés alapjait.

A balatoni hajóvezetői tanfolyam utáni hatósági vizsgán nemzetközi érvényű vezetői engedély szerezhető, amely 20 méter hosszig (több mint 65 láb) jogosít hajóvezetés végzésére. E jogosítvány megszerzése szükséges előfeltétele a tengeri hajóvezetői vizsgának is!

A balatoni vitorlás tanfolyamfelkészült, tapasztalt oktatói több évtizedes elméleti és gyakorlati tudására épülő jegyzetek segítik a hajóvezetés tanulását. A vízen töltött gyakorlati oktatás ideje alatt a cél az, hogy a hajóvezetői tanfolyam(felnőtt és gyermek oktatás) résztvevői minél többet gyakorolják az önálló hajóvezetést, manőverezést, ezért a hajóvezetői tanfolyam kis létszámú.

A balatoni vitorlás iskola által kínált hajóvezetői oktatás időtartama és tananyaga igazodik a magas követelményszintekhez.

A balatoni hajózás mellett a hajóvezetői tanfolyam résztvevői gyakorolják a különböző nyílt vízi és kikötői manővereket, vizsgafeladatokat, szükséges hajósmunkákat.

Kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elsőként értesülhet a Kenese Marina-Port kikötő újdonságairól, a következő versenyekről, a vitorlásiskola tanfolyamairól.